Φύκατας: «Θα είμαι στον Φίλιππο μέχρι τα 100 μου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φύκατας: «Θα είμαι στον Φίλιππο μέχρι τα 100 μου»Διαφορετικό Φίλιππο Βέροιας από αυτόν την περασμένης αγωνιστικής περιόδου περιμένουμε να δούμε την τρέχουσα, ενόψει και του παιχνιδιού της ομάδας στη Δράμα, αφού ο ιστορικός σύλλογος μοιάζει να έχει περάσει τη «φουρτούνα» που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τον πρώτο υποβιβασμό στην ιστορία του.

Με δηλώσεις του στο greekhandball.com, ο πρόεδρός του, Γιώργος Φύκατας, δηλώνει «αισιόδοξος για μία καλή σεζόν», τονίζοντας για τη μεγάλη φετινή διαφορά: «Ο Φίλιππος είναι ένας σύλλογος που συντηρεί πολλά τμήματα. Το βόλεϊ είναι πια στη μεγάλη κατηγορία και το μπάσκετ βρίσκεται στην Α2. Το πρόβλημά μας ήταν το χάντμπολ, αφού υπήρχαν ελάχιστοι αξιόλογοι άνθρωποι στη διοικούσα επιτροπή που είχε αναλάβει. Φέτος, έχω στο πλευρό μου άξιους συμπαραστάτες».

Υπερθεματίζοντας σχετικά, ο ισχυρός άνδρας των Βεροιωτών τόνισε: «Κάποιοι ήθελαν να πέσει κατηγορία η ομάδα, αλλά δεν τους βγήκε. Αντιθέτως… κατάφεραν να με κάνουν να επανέλθω. Ενεργοποιήθηκα ξανά και έχω βρει τους κατάλληλους ανθρώπους. Οι προηγούμενοι ήθελαν να φύγω, αλλά θα είμαι εδώ μέχρι τα 100 μου. Όταν θα φτάσω 101 χρόνων, ίσως αποχωρήσω».

Ο Φίλιππος ενισχύθηκε ιδιαίτερα το περασμένο καλοκαίρι, με σημαντικές μεταγραφές (Κριούτσκοφ, Αρβανιτίδης, Άγκοβιτς) και επιστροφές (Κωστακίδης, Μπαλτατζής, Τριανταφυλλίδης), ωστόσο, το «παζλ» δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Οι δύο Μαυροβούνιοι που περιμένουν στην ομάδα, πιθανότατα, θα βρίσκονται στη χώρα μας την προσεχή εβδομάδα.

No comments