Ανακοινώθηκε από τον Δούκα ο Ασλής - Επιβεβαίωση greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοινώθηκε από τον Δούκα ο Ασλής - Επιβεβαίωση greekhandball.com



Στην απόκτηση του Νίκου Ασλή προχώρησε ο Δούκας, ο οποίος ενσωμάτωσε στο ρόστερ του τον 18χρονο τερματοφύλακα, που παραχωρήθηκε από την ΑΕΚ ως δανεικός. 
Το greekhandball.com είχε προαναγγείλει την μετακίνηση του αθλητή στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. Μόλις χθες (12/08), μάλιστα, τονίστηκε στην ιστοσελίδα μας (δείτε εδώ) πως ο νεαρός παίκτης βρισκόταν «αγκαλιά» με τον Δούκα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δούκα:

''Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που έκανε «δικό» της για τα επόμενα δύο χρόνια τον Νικόλα Ασλή (2002, 1.96μ.).
Ο 18χρονος τερματοφύλακας που τα προηγούμενα χρόνια έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕΚ και είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων, έχει αγωνιστεί επίσης στον Δικέα και στα Βριλήσσια.

Στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕ Δούκα, ο Νικόλας Ασλής τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μού δίνεται να ανέβω ένα επίπεδο σαν αθλητής και να γίνω καλύτερος και σαν άνθρωπος. Ο Δούκας είναι ένα ιστορικό σωματείο με συνεχείς παρουσίες στην Α1 και με αξιόλογους ανθρώπους. Ελπίζω να σταθώ στο ύψος των απαιτήσεών τους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου, τους συμπαίκτες, την διοίκηση της ΑΕΚ και τον προπονητή μου Αλέξη Αλβανο γι' αυτά τα 3 χρόνια επιτυχιών και αναμνήσεων που ζήσαμε μαζί.
Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Νικόλα Ασλή και τού εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές νίκες''.

No comments