Τεστ Covid-19 για τους άνδρες του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τεστ Covid-19 για τους άνδρες του ΠΑΟΚΣε τεστ για τον Covid-19 υπεβλήθησαν οι αθλητές της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, σήμερα (21/08) το πρωί. Ειδικευμένο προσωπικό βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Τούμπας, όπως ενημέρωσε ο Δικέφαλος του Βορρά, και διενήργησε τα σχετικά τεστ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ υπεβλήθη σε CoVid τέστ, τα οποία διενεργήθηκαν από ειδικευμένο προσωπικό το πρωί της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2020 στο κλειστό γήπεδο της Θύρας 3 του Γηπέδου της Τούμπας.

Με το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας να περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες, ο Έφορος κ. Δημήτρης Χασεκίδης και το τεχνικό τιμ έθεσαν ως προτεραιότητα την εξασφάλιση της υγείας όλων των αθλητών, αφού ταυτόχρονα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά τη διεξαγωγή των προπονήσεων.

Με τις συνθήκες να είναι ιδιαίτερα δύσκολες, λόγω του Covid - 19, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι αθλητές προσπαθούν, με γνώμονα την τήρηση όλων των μέτρων, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου».

No comments