"Πρώτη" του ΠΑΟΚ, με στόχο το νταμπλ, απούσα η Μούρνου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Πρώτη" του ΠΑΟΚ, με στόχο το νταμπλ, απούσα η Μούρνου

 

΄΄  Στόχος μας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, όπου είμαστε στους 32 της διοργάνωσης όπου με μία καλή κλήρωση μπορούμε να πάμε ψηλά ΄΄ τόνισαν ο έφορος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Πελεκίδης στις αθλήτριες του Δικεφάλου του Βορρά κατά την πρώτη συνάντηση τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, επισημάνθηκε ότι τα ατού του ΠΑΟΚ παραμένουν η καλή και συστηματική δουλειά και το οικογενειακό κλίμα ενώ τονίσθηκε η ιδιαιτερότητα της εποχής και η ανάγκη για ατομική ευθύνη ώστε να περιορισθεί ο κίνδυνος να υπάρξουν απρόοπτα.

Σήμερα και αύριο οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και την Δευτέρα θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Συνολικά 17 αθλήτριες ήταν παρούσες.

Οι νεαποκτηθείσες Στογιάνοβιτς, Γιοβάνοφσκα, Καραχαρίση, Σεβδίλη, Μπατζαρακούδη, Ανδριανίδου στις οποίες θα προστεθεί την Τρίτη η Ολιατς και από τις ΄΄παλιές΄΄ οι Χατζηπαρασίδου, Γκάτζιου, Ζυγούρα, Νίκολιτς, Παναγιωτίδου, Γκρίτζαλη, Σαμολαδά, Μεντεσίδου, Τσικνάκη, Κατσούνη ενώ κοντά τους ήταν και η μαθήτρια Λυκείου Στέλλα Μαυροσαββίδου, που προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται ως εξτρέμ. 

Δεν ήταν παρούσα στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ η Λένα Μούρνου.

Από το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περσινής σεζόν δεν θα είναι στην ομάδα στη φετινή περίοδο οι Φερφόλια, Καμπόϊμ, Κωστοπούλου, Νούσια, Ματαρόνα, Βαφειάδου. 






No comments