«Δραμινός» ο Πολύδωρος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Δραμινός» ο Πολύδωρος


Παίκτης του Bianco Monte Δράμα 1986 είναι πλέον ο Έκτορας Πολύδωρος, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα ομάδα του στη θέση του πίβοτ.

«Ο αθλητής ανδρώθηκε χαντμπολικά στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, όπου κατέκτησε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και κατέκτησε από το 2014 έως το 2017, τέσσερα Πρωταθλήματα και ισάριθμα Σούπερ Καπ Κύπρου, ενώ αναδείχτηκε και δύο φορές Κυπελλούχος.
Διετέλεσε μέλος της Εθνικής Ελλάδος Εφήβων και Νέων. Το 2013 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων του Δούκα και την ίδια χρονιά κατέκτησε το Πανελλήνιο Εφηβικό Πρωτάθλημα. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Δούκα, ενώ από τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Κύπρο.
Ο αθλητής έχει ενσωματωθεί ήδη στην προετοιμασία της ομάδας και έχει γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, ενώ έχει ξεναγηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης όπου θα περάσει την επόμενη χρονιά. Έκτορα Πολύδωρος καλώς όρισες στην Δράμα, στην πόλη του αθλητισμού και του πολιτισμού», αναφέρει το δελτίο Τύπου του συλλόγου.

Από πλευράς του, ο 23χρονος αθλητής τόνισε: «Ο Bianco Monte Δράμα 1986 τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία στην Handball Premier. Στόχος της ομάδας είναι να πάει ακόμα πιο ψηλά και γίνεται σκληρή δουλειά από τη διοίκηση και το προπονητικό team προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την Δράμα τη φετινή χρόνια και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω ώστε η ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται και να πετύχει όλους τους στόχους της».

No comments