Συνεχίζει στη Δράμα με αναβαθμισμένο ρόλο ο Παπάζογλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζει στη Δράμα με αναβαθμισμένο ρόλο ο Παπάζογλου



Για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη θα συνεχίσουν μαζί ο Bianco Monte Δράμα 1986 και ο 18χρονος δεξιός ίντερ, Θανάσης Παπάζογλου, αφού σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο ρόλος του, μάλιστα, αναμένεται αναβαθμισμένος, όπως μαρτυρά και το δελτίο Τύπου του συλλόγου: «Ο Θανάσης Παπάζογλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπέγραψε στον Bianco Monte Δράμα 1986 και στην ομάδα περιμένουν από τον νεαρό διεθνή άσσο μία ποιοτικότερη χρονιά, δεδομένης της εμπειρίας που απέκτησε ο αθλητής στην πρώτη του περυσινή συμμετοχή στην Handball Premier. Ο δεκαοκτάχρονος διεθνής προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟΠ και αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή ενός έτους, ενώ παραχωρήθηκε στην ομάδα της Προσοτσάνης ο έφηβος τερματοφύλακας Πέτρος Κύρτσης και εννέα κορασίδες.
Πέρυσι αγωνίστηκε στους Δραμινούς πίσω από τον Λαζάρ Αντάμοβιτς, ενώ φέτος ανοίγει διάπλατα ο δρόμος να κάνει το επόμενο βήμα. Αγωνίζεται στην θέση του δεξιού ίντερ, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στην θέση του δεξιού εξτρέμ. Είναι βασικό μέλος της Εθνικής Νέων και την φετινή σεζόν θα προετοιμαστεί με την Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα».

Από πλευράς του, ο ταλαντούχος διεθνής επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και τη νέα χρονιά στην ομάδα του Βianco Monte Drama 1986. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Θεόδωρο Τογανίδη όσο και τον κ. Σάκη Βαλαβανη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς».

No comments