Αφίξεις στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αφίξεις στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ



Με αφίξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκαήμερο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, αφού την ομάδα πλαισίωσαν ο Σέρβος πλέι μέικερ, Λούκα Στογιάνοβιτς και ο Σκοπιανός τερματοφύλακας, Βίκτορ Γκίγκοφ, όπως και όλοι οι νεοαποκτηθέντες Έλληνες. Τις προσεχείς ημέρες, εξάλλου, αναμένονται στη χώρα μας και οι υπόλοιποι ξένοι αθλητές του Δικεφάλου του Βορρά, Μπόγκνταν Μέντουριτς και Ιγκόρ Άρσιτς.

Ο Πάνος Γούσιος και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, εστιάζουν αυτή την περίοδο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, προκειμένου να επανέλθουν οι παίκτες στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά την απραξία που προκάλεσε η εξάπλωση του Covid-19.

«Η προετοιμασία άρχισε με πολλή διάθεση απ’ όλα τα παιδιά. Οι πρώτες ημέρες είναι αναγνωριστικές, με έμφαση στην φυσική κατάσταση και στη δύναμη. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα, και με πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για να αποκτήσουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε χημεία», δήλωσε ο Απόστολος Παλάσκας, ο οποίος θα διανύσει 14η σεζόν στον ΠΑΟΚ, προσθέτοντας: «Στόχος μας να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Εύχομαι να είναι μία χρονιά με υγεία για όλους και να μην επηρεαστεί το πρωτάθλημα από εξωγενείς παράγοντες».

No comments