Η ενημέρωση του ΣΥΠΧΕ για την έκδοση κάρτας προπονητή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ενημέρωση του ΣΥΠΧΕ για την έκδοση κάρτας προπονητή



Οδηγίες σχετικά με την διαδικασία έκδοσης κάρτας προπονητή εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥΠΧΕ).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΠΧΕ:

«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος, εύχεται στα μέλη του υγεία και δύναμη για την καινούργια αγωνιστική  χρονιά και υπενθυμίζει, την έγκαιρη τακτοποίηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την έκδοση κάρτας προπονητή (για τα παλαιά μέλη χρειάζεται μόνο συμβόλαιο και το extre της κατάθεσης), σημειώνεται δε ότι θα παρατηρηθούν σε πολλούς αλλαγή στον αριθμό μητρώου λόγω επικαιροποίησής του.

Επιπρόσθετα ο ΣΥ.Π.Χ.Ε επισημαίνει ότι σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων της Ο.Χ.Ε. (Κεφάλαιο Η), όλα τα σωματεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να έχουν προπονητή που να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γ.Γ.Α, συμβόλαιο (σύμβαση με το σωματείο του) μερικής ή ολικής απασχόλησης θεωρημένο από την ΔΟΥ που εδρεύει το σωματείο του καθώς και κάρτα προπονητή. Σε περίπτωση που σωματείο δεν ακολουθήσει τα ανωτέρω, η Ο.Χ.Ε. κατόπιν έγγραφης προειδοποιήσεως δύναται να αποκλείσει την ομάδα από την συνέχεια του πρωταθλήματος, και να απευθυνθεί στη Γ.Γ.Α για περαιτέρω ενέργειες που αφορούν στην Αθλητική αναγνώριση του σωματείου.

Μόνο όσοι προπονητές πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχουν την δυνατότητα να δίνουν οδηγίες από τον πάγκο στους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε  ΕΧΕΙ  ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. Γι’ αυτό καλούνται οι συνάδελφοι να τα αποστείλουν έγκαιρα.

Αριθ. Λογαριασμού ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6017101653821
ΙΒΑΝ – GR : 2701710170006017101653821

HANDBALLPREMIER   &         Α1 Γυναικών   ~   75 €
A2 Ανδρών                   &         Α2 Γυναικών   ~   50 €
Β’  Εθνική Ανδρών                                            ~   40 €
Ηλικιακά Ανδρών       &           Γυναικών       ~   40 €
Κάρτα Ανάππτυξης                                          ~   40 €
Συνδρομή μέλους χωρίς ομάδα                    ~   20 €
Η Κάρτα Ανάπτυξης ισχύει Μόνο για εν Ενεργεία Αθλητές που παρακολούθησαν ή θα παρακολουθήσουν Συμπόσια ή Σεμινάρια Ανάπτυξης του ΣΥ.Π.Χ.Ε.

ΥΓ. Για ταχύτερη έκδοση της Κάρτας, οι φωτογραφίες και τα έγγραφα να αποστέλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην διεύθυνση: competitions@hhf.org.gr – Υπ’ όψιν κας Μπουφίδου Σ.».

No comments