Στο πλευρό του Ιωνικού στέκεται η Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο πλευρό του Ιωνικού στέκεται η ΔράμαΤην συμπαράστασή της στα μέλη του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας, που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, εξέφρασε η Δράμα Bianco Monte τονίζοντας πως το σύνολο της ομάδας εύχεται να δει τους Κυανόλευκους σύντομα στο γήπεδο, υγιείς.
Παράλληλα, απόντες από τις προπονήσεις των Δραμινών είναι οι Βάκκας, Παγωνίδης, που θα ενσωματωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Πρόβλημα τραυματισμού (τενοντίτιδα) αντιμετωπίζει, επιπλέον, ο Φραγγούλης.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Δράμας:

«Πρωτόγνωρα σκληρή δουλειά από τους Δραμινούς του Σάκη Βαλαβάνη, οι οποίοι δουλεύουν 4 ώρες ημερησίως με προπονήσεις στις 07:00 και 18:30.
Οι Δραμινοί παίκτες δουλεύουν με πολύ πάθος με μοναδικούς απόντες τους Λάμπρο Βάκκα και Ισαάκ Παγωνίδη, που θα ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο προπονητής είναι του Δημήτρη Φραγγούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί μέχρι να αποθεραπευτεί.
Την εβδομάδα, που διανύουμε, η ομάδα θα κάνει συνολικά οκτώ προπονήσεις, πριν μπει στα ερχόμενα φιλικά, στα οποία θα τηρηθούν από τις ομάδες όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.
Ο COVID 19, όμως, υποχρέωσε την ομάδα να δουλεύει σε δύο group προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσής του. Επίσης πριν την είσοδο των αθλητών γίνεται θερμομέτρηση και χρήση απολυμαντικού, οι παίκτες χρησιμοποιούν δύο αποδυτήρια με αρκετούς να μην τα χρησιμοποιούν καθόλου, ενώ παίκτες που έχουν βρεθεί με πολύ κόσμο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στο Εθνικό στάδιο. Η υγεία των αθλητών, των μελών της ομάδας και των οικογενειών τους προέχει από την διαταραχή του προπονητικού προγράμματος. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην πετάξουμε στα σκουπίδια σκληρή δουλειά τεσσάρων εβδομάδων.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΕΦΕΙΑΣ

Ο Bianco Monte Δράμα 1986 εκφράζει την στήριξη του στους αθλητές και μέλη της ομάδας του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας και εύχεται περαστικά σε όλους. Στον καθένα θα μπορούσε να είχε συμβεί. Μεταφέροντας και τις ευχές των αθλητών μας από καρδιάς, ευχόμαστε σε όλους να τους δούμε σύντομα υγιείς στο γήπεδο».

No comments