Οι δηλώσεις των Τσάνινου, Τζανακάκη, που ανακοινώθηκαν από τον Άρη Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις των Τσάνινου, Τζανακάκη, που ανακοινώθηκαν από τον Άρη Νίκαιας


Την απόκτηση των Αλέξανδρου Τσάνινου και Μάριου Τζανακάκη ανακοίνωσε ο Άρης Νίκαιας Olympic Diagnostic, προς επιβεβαίωση του greekhandball.com, το οποίο είχε αποκαλύψει νωρίτερα μέσα στην ημέρα την συμφωνία μεταξύ της ομάδας και των δύο αθλητών (δείτε εδώ).
Ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ, Τσάνινος, δήλωσε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που μού δίνεται η ευκαιρία να παίξω στη μεγάλη κατηγορία. Είναι μια πρόκληση για 'μένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο του Άρη Νίκαιας, αλλά και τον προπονητή Γιάννη Γρηγοράκη, που με εμπιστεύτηκαν, εύχομαι να έχουμε μια καλή και υγιή σεζόν».
Από την άλλη, ο 34χρονος τερματοφύλακας, Μάριος Τζανακάκης, τόνισε, επίσης για λογαριασμό της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω σε μια ομάδα με πολλούς φίλους και πρώην συμπαίκτες. Είχαμε κερδίσει μαζί την άνοδο, οπότε αυτό μού δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις από το προηγούμενο πέρασμα.
Το πρότζεκτ του Άρη Νίκαιας με τις ακαδημίες, η οργάνωση του συλλόγου και η προοπτική του νέου γηπέδου ήταν τα στοιχεία που με έκαναν να αποφασίσω.
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία με κρυφό πόθο την είσοδο στην 4αδα της Αθήνας».

No comments