Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Αερωπό Έδεσσας και τον Μέκιτς - Καταλήγει σε πίβοτ η ομάδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Αερωπό Έδεσσας και τον Μέκιτς - Καταλήγει σε πίβοτ η ομάδα



Στις 22/08 επρόκειτο να αφιχθεί στην Ελλάδα ο Σαμίντ Μέκιτς (δείτε εδώ), ο οποίος έχει συμφωνήσει να μετακινηθεί στον Αερωπό Έδεσσας. Ωστόσο, διαδικαστικά κωλύματα, λόγω κορονοϊού, κατέστησαν απαγορευτική την έλευσή του στην χώρα μας, αν και ο ίδιος είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, «Μακεδονία».
Τις τελευταίες ημέρες γίνονται διεργασίες, ώστε ο 21 ετών Μαυροβούνιος αριστερός ίντερ/κεντρικός αμυντικός, το ενδιαφέρον του Αερωπού για τον οποίο είχε αποκαλύψει το greekhandball.com (δείτε εδώ), να «πατήσει» Ελλάδα. Ακολουθούνται όλα τα απαραίτητα βήματα για την έκδοση βίζας, ενώ η ΟΧΕ έχει αποστείλει πρόσκληση στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Μαυροβούνιο, σχετικά με τον αθλητή. Ο ίδιος, επιπλέον, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και κινείται για την εξασφάλιση όλων των άλλων εγγράφων. Έτσι, μέσα στις επόμενες ημέρες, εάν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μέκιτς θα βρίσκεται στην Έδεσσα.
Παράλληλα, υπεύθυνοι της ομάδας θα έχουν καταλήξει, πιθανότατα έως και αύριο (28/08), στον παίκτη, που ενδέχεται να αποκτηθεί για την θέση του πίβοτ. 

No comments