Κ. Δούκας: «Η πορεία της παιδικής μας ομάδας αποτελεί δικαίωση και απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς στα τμήματα υποδομής» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κ. Δούκας: «Η πορεία της παιδικής μας ομάδας αποτελεί δικαίωση και απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς στα τμήματα υποδομής»


Δήλωση προς την ομάδα Παίδων του Δούκα έκανε ο Πρόεδρος των Μπλε, Κωστής Δούκας, ο οποίος συνεχάρη άπαντες για την προσπάθειά τους, αφιέρωσε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον αποθανόντα προπονητή, Γιώργο Σαΐτη και ευχήθηκε στους αθλητές να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, όπως αναρτήθηκε στο ased.gr:

''Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας συνεχάρη την παιδική ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και αφιέρωσε τον τίτλο στη μνήμη του Γιώργου Σαΐτη.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό team, τους διοικητικούς παράγοντες και όλους τους συντελεστές αυτής της σημαντικής διάκρισης.
Η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στη μνήμη του προπονητή μας Γιώργου Σαΐτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα συνεχίσουμε το έργο του.
Η φετινή πορεία της παιδικής μας ομάδας χάντμπολ αποτελεί δικαίωση και απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας.
Με σκληρή δουλειά, επιμονή και προσήλωση στο στόχο, μας κάνατε χαρούμενους και υπερήφανους.
Ο ΑΣΕΔ, πιστός στις αρχές του, συνεχίζει την σημαντική παρουσία του στο άθλημα του χάντμπολ από την ίδρυση του, επενδύοντας στρατηγικά στις μικρές ηλικίες, δημιουργώντας έτσι γερές βάσεις στο άθλημα και επανδρώνοντας τις Εθνικές μας ομάδες.
Σας εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθεια σας με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος. Να είστε νικητές σε όλους τους αγώνες της ζωής σας κρατώντας ψηλά το αθλητικό σας ήθος σε όλη την πορεία σας την αθλητική αλλά και την προσωπική!»''.

No comments