Συνεχίζει στην Προσοτσάνη η Αμβροσιάδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζει στην Προσοτσάνη η Αμβροσιάδου



Για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμη θα συνεχίσει στον ΑΟ Προσοτσάνης η Βάγια Αμβροσιάδου. Η 17χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως δεξί ίντερ και αποτελεί ένα από τα πολλά καλά νέα ταλέντα που διαθέτει η ομάδα της Δράμας.

«Για ακόμη μία χρονιά στον ΑΟ Προσοτσάνης η Βάγια Αμβροσιάδου, το κορίτσι από το Νευροκόπι, μέλος της Εθνικής Κ17, θα ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια της για μια καλύτερη πορεία στην Α1. Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους Ακρίτες Κάτω Νευροκοπίου για την αγαστή συνεργασία μας», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Από πλευράς της, η νεαρή αθλήτρια επισήμανε: «Ξεκινάει μια νέα χρόνια με νέους στόχους και νέα δεδομένα, η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό, ευελπιστώ τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα από αυτά της περσινής χρονιάς, η οποία ήταν αρκετά δύσκολη για μας και τώρα καλούμαστε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε. Να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας του Νευροκοπίου που φρόντισε και για την φετινή παραχώρηση μου στην ομάδα της Προσοτσάνης. Εύχομαι μια καλή, δημιουργική χρόνια, χωρίς τραυματισμούς και με δυνατά παιχνίδια».

No comments