Η ενημέρωση της ΟΧΕ σχετικά με την λειτουργία των γραφείων της, υπό τις ειδικές συνθήκες, λόγω κορονοϊού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ενημέρωση της ΟΧΕ σχετικά με την λειτουργία των γραφείων της, υπό τις ειδικές συνθήκες, λόγω κορονοϊούΑνακοίνωση εξέδωσε η ΟΧΕ αναφορικά με την λειτουργία των γραφείων της μέσα στο επόμενο διάστημα, ούτως ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία των εκπροσώπων της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Μετά τις οδηγίες από το Υπουργείο Εσωτερικών και τις Εσωτερικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τα κάτωθι σχετικά με την λειτουργία της το επόμενο διάστημα και προκειμένου να διαφυλαχτεί η υγεία των εργαζομένων, αλλά και των συντελεστών του αθλήματος.

-Όλες διεκπεραιώσεις και συναλλαγές των εμπλεκομένων (σωματεία, προπονητές, αθλητές) με την ΟΧΕ θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου.

-Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου είναι αναγκαία η φυσική παρουσία στα γραφεία της ΟΧΕ, αυτό θα γίνεται κατόπιν ραντεβού και πάντα με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (χρήση μάσκας και αποστάσεις).

-Άμεσα θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ το τακτικό/διοικητικό προσωπικό της ΟΧΕ, επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές άδειες, θα υποβληθεί σε προληπτικό μοριακό έλεγχο για Covid-19».

No comments