Ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού και οδηγίες προς τους αθλητές του Ολυμπιακού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού και οδηγίες προς τους αθλητές του Ολυμπιακού



Επιτελείο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών βρέθηκε χθες (27/08) στο «Μ. Μερκούρη» και ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τους αθλητές του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του κορονοϊού, ενώ δόθηκαν, επιπλέον, αναλυτικές οδηγίες.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

''Το απόγευμα της Πέμπτης (28/08) επιτελείο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, αποτελούμενο από τον χειρούργο-ορθοπεδικό και ειδικό αθλητίατρο κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο και την Παθολόγο κα. Ασημίνα Μπαλή, βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» προκειμένου να ενημερώσουν τους αθλητές και τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων Βόλεϊ Γυναικών και Χάντμπολ Ανδρών για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του COVID-19.  Από το επιτελείο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και τον γιατρό του Ολυμπιακού, χειρούργο κ. Γιώργο Τσικούρη, παρασχέθηκαν αναλυτικές οδηγίες προς τους αθλητές του συλλόγου μας, για τον ορθή χρήση της ατομικής μάσκας και των κανόνων υγιεινής που θα πρέπει να εφαρμόζουν τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Δήλωση του κ. Καραχάλιου

Ο χειρούργος-ορθοπεδικός του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Γιώργος-Γρηγόρης Καραχάλιος δήλωσε: «Ο covid-19 δημιουργεί ιδιαίτερες συνθήκες και για το σύνολο των πολιτών, αλλά και ιδιαίτερα για τους αθλητές οι οποίοι συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα και έρχονται σε στενή σωματική επαφή. Για την προστασία και ασφάλεια των αθλητών, του επιτελείου που τους περιβάλλει, αλλά και του περιβάλλοντος τους, ως Ολυμπιακός ΣΦΠ σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, λαμβάνουμε όλα τα προβλεπόμενα και επιπλέον μέτρα. Με κύριο γνώμονα την ασφαλή συμμετοχή των αθλητών στις δραστηριότητες του αλλά και την προστασία του συνόλου, θα είμαστε πάντα δίπλα τους ακολουθώντας πίστα τις οδηγίες της Πολιτείας και των αθλητικών φορέων»''.

No comments