Τέσσερις ανανεώσεις στον Αλέξανδρο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέσσερις ανανεώσεις στον Αλέξανδρο



Με τέσσερις παίκτες του ανανέωσε ο Αλέξανδρος Αξιούπολης και συγκεκριμένα με τους Δημήτρη Ζηλίδη (41 χρόνων, πίβοτ), Αριστοτέλη Ζιάρα (29 χρόνων, πίβοτ), Γιώργο Παλαιστή (27 χρόνων, αριστερό ίντερ) και Αντώνη Παπαρήγα (26 χρόνων, πλέι μέικερ/δεξί ίντερ). Παράλληλα, ο σύλλογος επέκτεινε τη συνεργασία με όλους τους γηγενείς και τους εφήβους του.

Οι δηλώσεις των τεσσάρων που ανανέωσαν στην πρώτη ομάδα:
Δημήτρης Ζηλίδης: «Η θέληση μου να είμαι ακόμα μια χρονιά στην ομάδα ήταν πολύ έντονη κι αυτό έγινε πράξη, συμφωνήσαμε αμέσως οπότε συνεχίζουμε μαζί. Εύχομαι μια χρονιά με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».
Αριστοτέλης Ζιάρας: «Όταν σε καλούν τα αδέρφια σου να συνεχίσεις δεν λες ποτέ όχι, εύχομαι να πάμε την ομάδα ενα βήμα ψηλότερα όλοι μαζί ενωμένοι στήριγμα ο ένας στον άλλον. Καλή κι επιτυχημένη σεζόν να έχουμε».
Γιώργος Παλαιστής: «Ακόμη μια χρονιά στην ομάδα, ήταν εύκολη η απόφαση μου να συνεχίσω, ελπίζω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδος, υπόσχομαι ότι θα βάλω τα δυνατά μου για το καλύτερο. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε».
Αντώνης Παπαρήγας: Εύχομαι να έχουμε ακόμα μια όμορφη χρόνια, το καταπληκτικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι σίγουρα η βάση μας για ακόμα καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Υγεία σε όλους, τα λέμε στο γήπεδο.

No comments