Νίκη για την Μέλσουνγκεν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της, πέντε μήνες μετά την τελευταία αναμέτρησή της - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη για την Μέλσουνγκεν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της, πέντε μήνες μετά την τελευταία αναμέτρησή της



Το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της Μέλσουνγκεν ολοκληρώθηκε, έπειτα από τρεις εβδομάδες και σήμερα (05/08) η γερμανική ομάδα έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της. Αντίπαλός της ήταν η επίσης γερμανική, TBV Λέμγκο Λίπε (σ.σ. μετέχει στη μεγάλη κατηγορία), επί της οποίας το μεγαθήριο της Μπουντεσλίγκα και του παγκόσμιου χάντμπολ επικράτησε με 28-23 (ημίχρονο 11-8), στην πόλη Κάσελ, που βρίσκεται περίπου 35 χλμ βορειότερα της πόλης Μέλσουνγκεν. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε, βεβαίως, δίχως την παρουσία φιλάθλων, λόγω των επιβαλλόμενων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.
Για τις επόμενες δέκα ημέρες οι αθλητές της Μέλσουνγκεν θα έχουν άδεια, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες για την απαιτητική συνέχεια. Οι υποχρεώσεις τους, άλλωστε, ξεκινούν από τις 30 Αυγούστου, όταν θα αντιμετωπίσουν την δανική, Μπιέρινγκμπρο-Σίλκεμποργκ, στον πρώτο προκριματικό γύρο του European League. Σημειώνεται πως το σημερινό ματς της Μέλσουνγκεν ήταν το πρώτο της μετά από την επικράτησή της επί της Βέτζλαρ, στις 7 Μαρτίου.

No comments