Στις 24/08 η «πρώτη» της Βέροιας 2017 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στις 24/08 η «πρώτη» της Βέροιας 2017Στις 24/08 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Βέροιας 2017. Οι αθλήτριες της ομάδας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα τελεστεί ο αγιασμός.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Βέροιας 2017:

«Την Δευτέρα 24 Αυγούστου η Βέροια 2017 θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας χρονιάς. Οι αθλήτριες θα περάσουν πρώτα από ιατρικές εξετάσεις, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Την ομάδα θα την καλωσορίσει η Πρόεδρος, το τεχνικό τιμ, καθώς και μέλη της διοίκησης θα υποδεχτούν παλιές και νέες αθλήτριες.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι αθλήτριες της Βασίλισσας του Βορρά θα παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Η μεγάλη συνάντηση της ομάδας θα γίνει με τον καθιερωμένο αγιασμό, η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή για όλο το κόσμο της Βέροιας, καθώς θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά της αθλήτριες της ομάδας.
Καλή χρονιά κοριτσάρες μας με υγεία και πολλά χαμόγελα».

No comments