Ολοκληρώνεται αύριο (22/08) η πρώτη εβδομάδα χάντμπολ για παιδιά, που διοργανώνει η IHF - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώνεται αύριο (22/08) η πρώτη εβδομάδα χάντμπολ για παιδιά, που διοργανώνει η IHF



Αύριο (22/08) ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα χάντμπολ για παιδιά, που διοργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία (IHF). Σεμινάρια, στα οποία συζητιούνται πολύ ενδιαφέροντα θέματα αναφορικά με το παιδικό χάντμπολ, βρίσκονται σε εξέλιξη και μάλιστα, όσοι έχασαν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν μπορούν να το πράξουν μέσω της σελίδας της IHF στο Facebook ή μέσω Youtube στο κανάλι «ΙHF Education Centre's».
Σήμερα (21/08), μίλησε ο Δρ Νάμπελ Τάχα Αλ Σεχάμπ, διευθυντής της Ολυμπιακής Ακαδημίας του Μπαχρέιν και υπεύθυνος για την προώθηση του χάντμπολ στην Ασία, σχετικά με στρατηγικές πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του αθλήματος στα παιδιά. Χρησιμοποιώντας την γνώση και την εμπειρία του, αλλά και αναλύοντας το ασιατικό μοντέλο ανάπτυξης, το συγκεκριμένο πρόσωπο πρότεινε διαφορετικές προσεγγίσεις αναφορικά με τα παιδιά, ενώ επεσήμανε την σπουδαιότητα της συνέργειας μεταξύ των κλαμπ, των σχολείων και άλλων οργανώσεων.
Στην αυριανή και τελευταία διάλεξη θα μιλήσει η Δρ Ιλόνα Χάπκοβα, που επίσης διαθέτει σημαντική εμπειρία και ποικίλες παραστάσεις. 

No comments