Περισσότερο χάντμπολ στο Wolfaki - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Περισσότερο χάντμπολ στο WolfakiΜε επιτυχία συνεχίστηκαν οι δραστηριότητες στο Wolfaki Summer Camp, το οποίο διοργανώνει ο Διομήδης Άργους και οι Ακαδημίες του. Οι Λύκοι γνωρίζουν να αναπτύσσουν το άθλημα σωστά, όπως και ότι το «μυστικό» βρίσκεται στην εκμάθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση…
«Η δεύτερη εβδομάδα στο Wolfaki Summer Camp κύλησε με περισσότερο χάντμπολ, αφού προηγήθηκε η εκγύμναση και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παιδιών με το ειδικό πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί ο Αντώνης Δάσκαλος και ο Γιάννης Χαντέλης.
Στα παιδιά παρουσιάστηκαν γενικά βασικά θέματα που σχετίζονται με την άμυνα και την επίθεση και στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στην ατομική τεχνική τους, ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται, εκτελώντας για πρώτη φορά πολλές ασκήσεις που έχουν ενσωματώσει στο πρόγραμμα οι προπονητές των Ακαδημιών μας, γεγονός που τα ενθουσίασε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους όλη την εβδομάδα. Η πρακτική εξάσκηση συνοδεύτηκε και από παρακολούθηση και ανάλυση αγώνων του Διομήδη.

Η εβδομάδα έκλεισε με την ομιλία της φιλολόγου Έλενας Σαραντοπούλου που εστίασε στα πολλαπλά οφέλη από την ενασχόληση με τον αθλητισμό και πώς μπορεί σχολείο και αθλητισμός να συνυπάρξουν αρμονικά. Οι ουσιώδεις και πολύτιμες συμβουλές της όπως και τα πλάνα διαχείρισης χρόνου που παρουσίασε στα παιδιά είναι βέβαιο πώς θα τα βοηθήσουν στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου και ισορροπημένου χαρακτήρα. Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της στα παιδιά!

Και σε αυτό το Camp το «παρών» δίνει το Fougaro Artcenter και ο γενικός διευθυντής του, κύριος Νίκος Τσαγκαρέλης. Πολύτιμοι Χορηγοί και συνοδοιπόροι σε όλες μας τις δράσεις φρόντισαν ώστε τα παιδιά να έχουν στη διάθεση τους τους απαιτούμενους χυμούς για να αναπληρώνουν τα χαμένα υγρά και την ενέργεια τους. Ευχαριστούμε πολύ που ακόμα μια φορά με πολλή χαρά και διάθεση ανταποκριθήκατε άμεσα και στηρίζετε τη διοργάνωση».


No comments