Συνεχίζονται με αμείωτη... ένταση οι προπονήσεις στο καμπ του Διομήδη, "Wolfaki" (pics) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζονται με αμείωτη... ένταση οι προπονήσεις στο καμπ του Διομήδη, "Wolfaki" (pics)Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το αθλητικό καμπ του Διομήδη Άργους,"Wolfaki" . Χθες (10/7) ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του, με τα παιδιά να παρακολουθούν αγώνα της Εθνικής, τον οποίο και ανέλυσαν οι προπονητές των ακαδημιών, Γιάννης Χαντέλης και Αντώνης Δάσκαλος.

Η ανάρτηση του Διομήδη στο Facebook:

"Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη εβδομάδα στο Summer Camp Wolfaki με τα παιδιά να απολαμβάνουν το ειδικά διαμορφωμένο και εμπλουτισμένο πρόγραμμα ασκήσεων που έχουν εκπονήσει οι προπονητές των Ακαδημιών μας.
Tα παιδιά παρακολούθησαν αγώνα της Εθνικής με τους προπονητές τους να τους αναλύουν τεχνικά στοιχεία και να λύνουν τις απορίες τους, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολύτιμες διατροφικές συμβουλές που θα τα βοηθήσουν σημαντικά στη φάση της σωματικής ανάπτυξης που βρίσκονται. Την επιμέλεια της ενημέρωσης είχε η διατροφολόγος Άννα Καψιώτη, συνεργάτης του Solution Beauty - Ινστιτούτο Αισθητικής Ναύπλιο, η οποία παρουσίασε στα παιδιά εξειδικευμένες προτάσεις για κάθε ηλικία. Η Κα Λούλα Τσουρή και το Solution Beauty - Ινστιτούτο Αισθητικής Ναύπλιο βρίσκονται πάντα δίπλα στις Ακαδημίες μας συμβάλλοντας και στηρίζοντας με κάθε τρόπο την κάθε δράση μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για αυτήν τη χορηγία που παρείχε στα παιδιά ιδιαίτερα ωφέλιμες συμβουλές και γνώσεις για να έχουν μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή!"


No comments