Υποδοχή Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα και συνάντησή του με μέλη του ΑΟΧ της πόλης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υποδοχή Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα και συνάντησή του με μέλη του ΑΟΧ της πόλης




Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, υποδέχθηκε χθες (10/07) ο Αθλητικός Όμιλος Χειροσφαίρισης Λάρισας (σ.σ. προς το παρόν λειτουργεί μόνο αναπτυξιακά τμήματα), στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά της θεσσαλικής πόλης, το οποίο ανακαινίστηκε επί θητείας του. Τού παραδόθηκαν μία μπάλα χάντμπολ, καθώς και το λάβαρο της ομάδας, ενώ, επιπλέον, τού έγινε μια ενδιαφέρουσα πρόταση.
Τα ακόλουθα προέρχονται από τον προσωπικό λογαριασμό, στο Facebook, του κ. Βασίλη Γκουράβα, εκπροσώπου της ομάδας (προπονητής). Ο ίδιος πληροφόρησε για το γεγονός της επίσκεψης του κ. Αυγενάκη:




«Σήμερα (σ.σ. χθες) υποδεχθήκαμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Αυγενάκη Λευτέρη στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στη Λάρισα.
Το σωματείο μας Αθλητικός Όμιλος Χειροσφαίρισης Λάρισας, διά του εκπροσώπου του Βασίλη Γκουράβα, καλωσόρισε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με ευχαριστίες για την εδώ και πολλά χρόνια υποσχόμενη ανακαίνιση του γηπέδου χάντμπολ με νέο παρκέ κλπ, που επί θητείας του έγινε πράξη.
Τον τιμήσαμε συμβολικά με μια μπάλα χάντμπολ και το λάβαρο της ομάδος μας.
Συνομίλησε για λίγο με αντιπροσωπεία αθλητών και αθλητριών μας.
Ο ίδιος θέλησε να εξασκηθεί στη ρίψη σουτ στο τέρμα με τερματοφύλακα τον Κο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Αγοραστό Κωνσταντίνο.



Μαζί του ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, καθώς και όλο τα ΔΣ του ΕΑΚΛ με προεξάρχοντα τον Κο Κουρδή Ιωάννη, Πρόεδρο του ΕΑΚ Λάρισας.
Κατόπιν τού παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα για τις προτάσεις μας ως σωματείο για την επανεκκίνηση του αθλητισμού και του χάντμπολ.



Στο σχετικό έγγραφο θέσαμε και προτάσεις για την επανάκαμψη του αθλητισμού και έδειξε ενδιαφέρον για όλες και πιο πολύ για την πρόταση μας να δοθεί η δυνατότητα στα σωματεία με ειδική αθλητική αναγνώριση να κάνουν νέες κυρίως εγγραφές αθλητών και αθλητριών από 8-14 ετών μέσω voucher, που θα δίνει η ΓΓΑ ανά άτομο 250€ με υποχρεωτική παραμονή του αθλητή ή της αθλήτριας τουλάχιστον ενός έτους και συμμετοχή σε φύλλα αγώνα με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
Ο Υφυπουργός κατέγραφε με ενδιαφέρον την ιδέα μας και δεσμεύτηκε να την εξετάσει σοβαρά προς υλοποίηση».

No comments