Ενώνουν τις δυνάμεις τους Δούκας και «Side lines sports»- "XPS Network Platform", ένα "εργαλείο" στα χέρια των προπονητών των Εκπαιδευτηρίων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Δούκας και «Side lines sports»- "XPS Network Platform", ένα "εργαλείο" στα χέρια των προπονητών των Εκπαιδευτηρίων



Την έναρξη της συνεργασίας του με τη «Side lines sports» ανακοίνωσε ο Δούκας. Μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής  "XPS Network Platform", δίνεται η δυνατότητα αποτελεσματικότερης διαχείρισης του προπονητικού και διοικητικού έργου σε όλα τα επίπεδα των τμημάτων χάντμπολ και μπάσκετ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΣΕΔ:

"Τα τμήματα Χάντμπολ και Μπάσκετ του ΑΣΕΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη μιας πρωτοποριακής συνεργασίας!

Δούκας και «Side lines sports» ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσω της χρήσης της εφαρμογής  «XPS network coaching platform» παρέχουν στους προπονητές και τους αθλητές των τμημάτων νέες δυνατότητες εξέλιξης.

Η διαρκής διάθεση για ανάπτυξη και χρήση σύγχρονων πρακτικών σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα οδήγησε τους ιθύνοντες του Συλλόγου σε αυτή την κίνηση. Οι τεχνολογικές δυνατότητες του συγκεκριμένου συστήματος θα αποτελέσουν ένα σύγχρονο «εργαλείο» στα χέρια του προπονητικού Team με άμεσους τελικούς αποδέκτες τους αθλητές τόσο των ανδρικών ομάδων και των αγωνιστικών τμημάτων (Παιδικά – Εφηβικά) όσο και των ακαδημιών (Κ14).

Πρόκειται ουσιαστικά για μια εφαρμογή που θα συμβάλει στην οργάνωση και αποτελεσματικότερη διαχείριση του προπονητικού & διοικητικού έργου σε όλα τα επίπεδα των τμημάτων χάντμπολ και Μπάσκετ του ΑΣΕΔ.

Παρεχόμενες υπηρεσίες και διαδικασίες όπως η υψηλού επιπέδου και δυνατοτήτων βίντεο-ανάλυση και η εξαγωγή με κατάλληλη απεικόνιση στατιστικών δεδομένων θα βοηθήσουν πολύ στην λήψη τακτικών αποφάσεων και στον προπονητικό τακτικό σχεδιασμό.

Ουσιαστικά, διοίκηση, προπονητές και αθλητές θα έχουν διαθέσιμη (Υπολογιστή, Tablet ή κινητό) μία εφαρμογή που βρίσκεται στην αιχμή των προπονητικών ψηφιακών εφαρμογών, χρησιμοποιούμενη ήδη από μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού όλων των ομαδικών αθλημάτων, με παραδοσιακά δυναμική παρουσία τόσο στις ανδρικές & γυναικείες ομάδες τους, όσο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ο ΑΣΕΔ είναι το πρώτο Σωματείο Χάντμπολ στην Ελλάδα που επιλέγει να κάνει ένα τέτοιο τεράστιο βήμα εξέλιξης και να παρέχει στους αθλητές του όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους βοηθήσουν να γίνονται μέρα με τη μέρα καλύτεροι. Ο Αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός του τμήματος χάντμπολ, Κωνσταντίνος Αλεξίου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την XPS network coaching platform. Ο ΑΣΕ Δούκα πιστός στις αρχές του και στα ιδανικά του για διαρκή ανάπτυξη, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει από αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία. Είναι μια πλατφόρμα η όποια χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους Συλλόγους Χάντμπολ της Ευρώπης και πιστεύουμε ότι η βοήθεια στο Σύλλογο μας και στους αθλητές μας μέσα από αυτή τη συνεργασία θα είναι πολυεπίπεδη».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Αρχηγός του μπάσκετ Λευτέρης Ζησιμάτος επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι για τον Σύλλογο αυτή η νέα πρωτοποριακή συνεργασία: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τη νέα συνεργασία με την XPS. Μια εξαιρετική λύση που είμαι βέβαιος ότι θα δημιουργήσει νέα δυναμική στο μπάσκετ στο σύλλογο μας και θα βελτιώσει την οργάνωση μας και τον τρόπο λειτουργίας μας από τις ακαδημίες έως και την  Αντρική μας ομάδα. Σε μια δήλωση του ο Assistant coach των LA Clippers στο NBA έχει πει ότι για να πας στον μπασκετικο παράδεισο θα πρέπει να έχεις χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα XPS network.  Για αυτό και όλη η μπασκετική οικογένεια του ΑΣΕΔ ανυπομονεί να ξεναγηθεί σε αυτή».

Τέλος, ο CEO της Sideline Sports, Agust Thorkelsson, δήλωσε για τη νέα συνεργασία με τον ΑΣΕΔ: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν Σύλλογο πρότυπο που είναι άρτια οργανωμένος, φιλόδοξος και επιδιώκει πάντα να πρωτοπορεί. Στόχος μας είναι μέσα από αυτή τη συνεργασία να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και αποτελεσματικότερα την τον τρόπο ανάπτυξης των αθλητών. Καλή μας αρχή».

Ο ΑΣΕ Δούκα αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και αποτελεσματικής οργάνωσης και παρουσίας στα Ελληνικά αθλητικά δρώμενα και όχι μόνο. Εξελίσσει αθλητές και εξελίσσεται και ο ίδιος με στόχο να παραμένει πρωταγωνιστής στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και παράλληλα να έχει μια σοβαρή και αξιοπρεπή παρουσία σε επίπεδο ανδρών. Η πλατφόρμα XPS network λοιπόν, είναι ένα ακόμα «λιθαράκι» στην πολυετή προσπάθεια που γίνεται στον Σύλλογο".




No comments