Ο Ζαφειράκης Νάουσας στο πλευρό της Μαριάννας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Ζαφειράκης Νάουσας στο πλευρό της ΜαριάνναςΟ Ζαφειράκης Νάουσας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητά από τους φίλους του χάντμπολ να σταθούν δίπλα στη Μαριάννα Μπιτέρνα. Η Μαριάννα θα χρειαστεί να νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης, μετά από επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας:

"Το τμήμα ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ, καλεί ολόκληρη την «οικογένεια» του τμήματος, να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό της 28χρονης συμπολίτισσας μας Μαριάννας Μπιτέρνα.
Η Μαριάννα, μετά από πολύ σοβαρή επέμβαση, χρειάζεται να μεταφερθεί για πολύμηνη νοσηλεία και περίθαλψη σε Κέντρο Αποκατάστασης. Πέρα από τη συμμετοχή του ασφαλιστικού της ταμείου, η μηνιαία δαπάνη νοσηλείας της, αγγίζει τις 4.000 ευρώ (λόγω της σοβαρής κατάστασης).

Πέρα από την ανδρική ομάδα χάντμπολ, της οποίας οι παίκτες θα καταθέσουν συνολικά ένα ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας, καλούνται όλοι οι αθλητές του τμήματος, οι οικογένειες τους, οι φίλοι του συλλόγου, καθώς και οι φίλοι του χάντμπολ στη Νάουσα και σε όλη την Ελλάδα να καταθέσουν όποιο ποσό μπορούν για την στήριξη της.

Μαριάννα σου ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR 53 0172 2440 0052 4402 1245 075
Δικαιούχοι: Χρήστος Καρδάκος, Αθηνά Μπιτέρνα
Bic: PIRBGRAA"

No comments