Στη Δράμα ο Τάσος Δέσπος - Επιβεβαίωση greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Δράμα ο Τάσος Δέσπος - Επιβεβαίωση greekhandball.com



Την απόκτηση του Τάσου Δέσπου ανακοίνωσε η Δράμα Bianco Monte. To greekhandball.com είχε ενημερώσει αποκλειστικά στις 04/07 (δείτε εδώ) για το γεγονός πως η Δραμινή ομάδα βρισκόταν ένα βήμα πριν από την συμφωνία με τον 26χρονο αριστερό ίντερ, ο οποίος αγωνιζόταν, κατά την τελευταία σεζόν, στον Φαίακα Κέρκυρας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δράμας:

«Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησαν οι Δραμινοί εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον δεξιόχειρα περιφερειακό διεθνή Τάσο Δέσπο. Ο αθλητής αγωνίστηκε  στην ΧΑΝΘ το 2005-2018 στον Φοίβο Συκεών 2018-2019 και στον Φαίακα Κέρκυρας το 2019-2020. Συμμετείχε στην Εθνική εφήβων το 2013-2014, στην Εθνική Νέων το 2014-2015 και στην Εθνική Ανδρών 2015-2018.  Έχει αγωνιστεί με το Εθνόσημο σε 15 παιχνίδια. Μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις οι Δραμινοί βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη, όπου ολοκλήρωσαν την μεταγραφή ενός μάχιμου και έμπειρου στην Handball Premier αθλητή, ο οποίος αναμένεται να κάνει μια πολύ καλή χρονιά
Καλώς όρισες Τάσο Δέσπο.

Ο Τάσος Δέσπος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, που έρχομαι σε μια ομάδα, όπως η Δράμα Η διοίκηση με πλησίασε πολύ όμορφα και μού έδειξε ότι θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία στο Πρωτάθλημα, γεγονός που με κάνει να θέλω να δώσω το καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθήσω και εγώ φέτος. Θα είναι μια περίεργη χρόνια με όλα όσα έχουν συμβεί, αλλά πιστεύω ότι όταν υπάρχει καλή θέληση και σωστό κλίμα όλα γίνονται Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Φαίακα για τη πολύ καλή περσινή μας συνεργασία όπως και τη ΧΑΝΘ την ομάδα που ξεκίνησα αυτό το άθλημα που αγαπώ».

No comments