Ανακοίνωσε τον Τζωρτζίνη ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε τον Τζωρτζίνη ο ΠΑΟΚ


Ένα από τα πιο αξιόλογα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ ενέταξε στο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον 18χρονο, Νίκο Τζωρτζίνη (1,94μ.), εκ των πρωταγωνιστών της πορείας του Φιλίππου Βέροιας μέχρι τη δεύτερη θέση του πρόσφατου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Πολυσύνθετος παίκτης, διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών ομάδων της χώρας μας και στον… προθάλαμο της ανδρικής, ο φέρελπις αθλητής δύναται να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός εξτρέμ, όσο και ως δεξιός ίντερ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή με το γεγονός ότι τη νέα σεζόν θα ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, καθώς επίσης και τον κ. Σαράφη, ο οποίος με μεγάλωσε ‘’χαντμπολικά’’ και με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το επίπεδο που βρίσκομαι τώρα. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία για όλους», δήλωσε ο Τζωρτζίνης μετά την επικύρωση της μετακίνησής του.

No comments