Οι Παίδες με τα μαύρα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Παίδες με τα μαύρα


Απολύτως οργανωμένος και… στιλάτος ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της Θεσσαλονίκης (02-05/08), ο Αλέξανδρος Αξιούπολης πραγματοποίησε την φωτογράφιση της ομάδας που θα τον εκπροσωπήσει στο τουρνουά.

Το δελτίο Τύπου του συλλόγου:
Τρεις ημέρες πριν την έναρξη του Πανελλήνιου και το πρόγραμμα πριν την καθιερωμένη προπόνηση περιελάμβανε φωτογράφιση για τους Παίδες μας με τα νέα ρούχα τους. Θερμές ευχαριστίες στον αθλητή του ανδρικού μας τμήματος, Αριστοτέλη Ζιάρα και την Τεχνική Κατασκευαστική Ζιάρας, στο Barber shop στην Τρίχα (Τάσος Ευτυχιάδης) και στον «Νοσηλεία στο σπίτι – Τάσος Ευτυχιάδης» για τις ευγενικές τους χορηγίες όσο αναφορά την ένδυση των μικρών μας.
ΥΓ: Μια πολύ μεγάλη έκπληξη έκανε ο αρχηγός του ανδρικού μας τμήματος, Μωυσής Καραπεΐδης, καθώς έφερε και μοίρασε σε κάθε έναν από τους αθλητές μας από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι, δίνοντάς τους τις ευχές του για ό,τι καλύτερο στο επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
ΥΓ1: Θερμές ευχαριστίες προς όλους μέσα από την καρδιά μας. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, με το πέρας της διοργάνωσης θα αναρτηθεί αναλυτικό ευχαριστήριο με όλα τα πρόσωπα που βοήθησαν και στάθηκαν αρωγοί στη συγκεκριμένη προσπάθεια.


No comments