Ο Χρήστος Δημήτρουλας άμεσος συνεργάτης του Μάκη Παπακώστα, στον πάγκο του Ιωνικού Ν.Φ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Χρήστος Δημήτρουλας άμεσος συνεργάτης του Μάκη Παπακώστα, στον πάγκο του Ιωνικού Ν.Φ.



Ο Χρήστος Δημήτρουλας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μάκη Παπακώστα, στον πάγκο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Παράλληλα, η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο 36χρονος τεχνικός θα είναι υπεύθυνος προπονητής σε όλα τα ηλικιακά τμήματά της. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημήτρουλας έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Ιωνικού από την περασμένη σεζόν, έχοντας αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των αναπτυξιακών τμημάτων της.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Ν.Φ.:

"Το τμήμα Handball του Ιωνικού Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον coach Χρήστο Δημήτρουλα ως άμεσο συνεργάτη του coach Μάκη Παπακώστα . Με την προσθήκη αυτή το τεχνικό μας team θωρακίζεται πολύ και μας δημιουργεί φιλοδοξίες για την πορεία της αντρικής μας ομάδας την φετινή σεζόν ! Ο έμπειρος coach θα είναι επίσης υπεύθυνος - προπονητής για όλες τις μικρές ηλικίες του συλλόγου μας , ευελπιστώντας ο Ιωνικός να επανέλθει στις θέσεις που ανήκει στα ηλικιακά πρωταθλήματα , στο εγγύς μέλλον.

Ένα σύντομο βιογραφικό : Ο Χρήστος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2012 στις ακαδημίες του Πανελληνίου Γ.Σ , στον σύλλογο που υπηρέτησε για πάνω από μια 15ετία σαν αθλητής , κερδίζοντας 2 πρωταθλήματα Ελλάδος και παρουσίες σε ομίλους champions league . Την διετία 2015-2017 θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή στην ανδρική ομάδα δίπλα στον Γιώργο Ζαραβίνα παρουσιάζοντας ένα πάρα πολύ αξιόμαχο σύνολο με παρουσία στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος το 2017 . Η επόμενη τριετία θα τον βρει στην ομάδα του Διομήδη 'Αργους έχοντας υπό την εποπτεία του τις μικρές ηλικίες του συλλόγου .Την σεζόν 2017-2018 παράλληλα θα διατελέσει βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα πλάι στον Κώστα Δεληγιάννη . Το 2018 η διοίκηση του συλλόγου θα του εμπιστευτεί τα ηνία της ανδρικής ομάδας ως πρώτο προπονητή μέχρι τις αρχές του 2020 οπού και μετακομίζει εκ νέου στην Αθήνα αναλαμβάνοντας τα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας .

2012 - 2017 Πανελλήνιος Γ.Σ
2017 - 2020 Διομήδη Άργους
2020 - ... Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας

Ο Coach δήλωσε : ''Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας , υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει όλοι μαζί . Ο Ιωνικός κάνει πολύ σωστά και σταθερά βήματα για την εδραίωση του στην handball premier και θέλω και εγώ να συμβάλλω τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση . Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ιωνικού για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου . Τέλος , εύχομαι υγεία σε όλους, σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε .''

Πάντα υγιής και πολλές επιτυχίες με τον Ιωνικό μας COACH ! ! !"

No comments