Έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία οι νεαροί του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία οι νεαροί του Δούκα


Στηρίζοντας σταθερά τα δικά του παιδιά, ο Δούκας αναμένεται φέτος να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους Λευτέρη Παγιάτη, Ανδρέα Γερουλάνο και Γιάννη Στεφανίτση στη Handball Premier.

Πίβοτ στη θέση, 18άρης στην ηλικία, ο Παγιάτης πήρε την περασμένη σεζόν το λεγόμενο «βάπτισμα του πυρός», αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και φέτος σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις αυξημένες ευκαιρίες του. «Το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα με πήγε σαφώς πολύ πίσω, αλλά με γέμισε με κίνητρο και όρεξη για δουλειά προκειμένου να αντεπεξέλθω σε προσωπικούς και σαφώς ομαδικούς στόχους. Κατ’ επέκταση, ο σύλλογος μας βασίζεται σε νέα παιδιά και οφείλουμε να είμαστε ευγνώμονες που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία τόσο νωρίς στην αθλητική μας σταδιοδρομία. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές», δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
Στη θέση του αριστερού ίντερ αγωνίζεται ο 18χρονος Γερουλάνος, ακόμη ένα «φιντάνι» του κλαμπ, ο οποίος επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Δούκα. Ευχαριστώ πολύ τους ιθύνοντες της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είμαστε μια νεανική ομάδα με αρκετή όρεξη. Αυτή η χρονιά θα χρειαστεί υπομονή , επιμονή και αρκετή δουλειά ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι να έχουμε μια ευχάριστη αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».
Πρώτος σκόρερ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων προτού καν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, ο –εξτρέμ– Στεφανίτσης αποτελεί επίσης ακόμη ένα σημαντικό project για τον Δούκα. «Την περσινή χρονιά έζησα  την πρώτη μου εμπειρία με την ανδρική ομάδα .Φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά για εμένα και  είμαι πανέτοιμος να «αρπάξω»  την ευκαιρία που μου δίνεται. Με σκληρή δουλειά και πάνω από όλα υγεία θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», υπογραμμίζει.

Στην παρέα τους θα προστεθούν και άλλοι τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στους έφηβους του ΑΣΕΔ. Πρόκειται για τους Δημήτρη Κασιώνη (τερματοφύλακας), Κώστα Κωνσταντόπουλο (πίβοτ) και Γιώργο Μάνο (αριστερός εξτρέμ) που έχουν επιλεγεί από τον Κωστή Μπούνα και θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

No comments