Με νέο υπεύθυνο φυσικής κατάστασης η Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με νέο υπεύθυνο φυσικής κατάστασης η Δράμα


Η προετοιμασία του Bianco Monte Δράμα 1986 άρχισε με μία προσθήκη στην οποία υπολογίζουν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας. Σημειωτέον, δεν πρόκειται για παίκτη, αλλά για τον γυμναστή, Ηλία Καλαϊτζίδη.

Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου:
«Ισχυροποιείται το προπονητικό team του BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 με την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον γυμναστή Ηλία Καλαϊτζίδη ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και υπεύθυνος λειτουργίας του εξαιρετικού CROSS FIT BOX 365 στην Δράμα. Η παρουσία του στην ανδρική κυρίως ομάδα θα βοηθήσει στην ποιοτικότερη προπόνηση φυσικής κατάστασης και κυρίως στην αποφυγή τραυματισμών μετά το μεγάλο διάστημα απραξίας των αθλητών λόγω Covid-19.
Παράλληλα, ο γυμναστής θα αναλάβει τις πρωινές προπονήσεις μια και ως γνωστόν το ανδρικό τμήμα πραγματοποιεί πέντε απογευματινές και τρεις πρωινές προπονήσεις εβδομαδιαίως, σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Ηλία Καλαϊτζίδη καλώς όρισες στην οικογένειά μας και καλή επιτυχία στο έργο σου.
Άρχισε στο μεταξύ η προετοιμασία των Δραμινών την Δευτέρα υπό την επίβλεψη του νέου γυμναστή, Ηλία Καλαϊτζίδη και του προπονητή, Σάκη Βαλαβάνη. Το πρόγραμμα τις δύο πρώτες εβδομάδες περιλαμβάνει προπόνηση καθημερινά 07:00-09:00 σε ανοιχτό γήπεδο και στο CROSSFIT BOX365 και το απόγευμα 19:00-21:00 στο Κραχτίδης».

No comments