Έργο πνοής στο «Μάνος Λοΐζος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έργο πνοής στο «Μάνος Λοΐζος»



Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν στον Άρη Νικαίας την ενημέρωση του Δημάρχου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, για τις εργασίες στο κλειστό γήπεδο στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος».

Ο κ. Ιωακειμίδης έγραψε διαδικτυακά για το έργο πνοής στην περιοχή:
Το κλειστό γήπεδο στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», επιτέλους ολοκληρώνεται και λειτουργεί! Ένας πολύτιμος αθλητικός χώρος για την πόλη που παρέμενε ημιτελής από το μακρινό 2002, επιτέλους ολοκληρώνεται και μπαίνει σε λειτουργία. Το κλειστό γήπεδο μέσα στο «Μάνος Λοΐζος», που δεσπόζει πάνω στη Θηβών και δίπλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Πλάτωνα», σχεδόν 20 χρόνια τώρα, παραμένει ανενεργό.
Παρά το μεγάλο οικονομικό κόστος, αποφασίσαμε να το ολοκληρώσουμε και να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο χάντμπολ και βόλεϊ, που θα καλύψει έτσι τις ανάγκες των ομάδων της πόλης. Με διαδοχικά έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει και συνολικό κόστος περίπου €500.000, θα παραδώσουμε πολύ σύντομα ένα σύγχρονο κλειστό γήπεδο προδιαγραφών FIBA, που θα το χαιρόμαστε όλοι.
Τα έργα ξεκινούν με την τοποθέτηση παρκέ και συνεχίζουν με τα καθίσματα που πρέπει να μπουν στις κερκίδες. Θα τοποθετηθεί νέος φωτισμός, κλιματισμός και πυρασφάλεια. Τα συνεργεία ήδη δουλεύουν και θα συνεχίσουν έτσι όλο το καλοκαίρι, ώστε όσο πιο γρήγορα μπορέσουμε να το δώσουμε στις ομάδες για προπονήσεις και αγώνες.

«Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης, πιστός στις δεσμεύσεις του και με όραμα για τον αθλητισμό και την πόλη, ανακοινώνει πως το αθλητικό όνειρο πολλών παιδιών της πόλης μας υλοποιείται. Το χάντμπολ, μετά από 40 και πλέον έτη ιστορίας του, θα έχει το γήπεδό του να στεγάσει δύο ομάδες στην Α1, τρία τμήματα Νέων-Εφήβων-Παίδων στις τελικές πανελλήνιες φάσεις και άλλα δώδεκα τμήματα υποδομών και να τους δώσει την ευκαιρία για μεγαλύτερες επιτυχίες που αντανακλούν τον Δήμο μας. Πραγματικά μια μεγάλη είδηση σε δύσκολους καιρούς. Συγχαρητήρια», η αντίδραση του συλλόγου στο καλό μαντάτο.

No comments