Διττός ρόλος για Καρνάβα στον Λεωνίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διττός ρόλος για Καρνάβα στον Λεωνίδα



Διπλό ρόλο ανέλαβε στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων ο Βαγγέλης Καρνάβας, αφού θα είναι προπονητής της ομάδας κάτω των 12 ετών και διευθυντής ανάπτυξης του συλλόγου.

Ο κ. Καρνάβας, μόνο… άγνωστος δεν είναι στον Λεωνίδα. Τουναντίον, έχει ήδη προσφέρει έργο στην πρώτη θητεία του (2008-14), οδηγώντας το τμήμα μίνι σε πρωτιά και «βγάζοντας» παίκτες που πλέον παίζουν στην πρώτη ομάδα. Το 2016-17 αναδείχτηκε Κυπελλούχος ΕΣΧΑ στους Παίδες με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα, είχε οδηγήσει το ίδιο τμήμα στην τρίτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Με μεγάλη εμπειρία ως προπονητής στα ηλικιακά τμήματα και διακρίσεις, ο Βαγγέλης μέσα από τις προπονήσεις και στους αγώνες θα διδάξει και θα αναδείξει στα παιδιά τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, ώστε να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους αθλητικά αλλά και κοινωνικά. Ο σύλλογος εμπιστεύεται τη δουλειά του, αφού στοχεύει, μέσα από συστηματική δουλειά, να αναδείξει ταλαντούχους παίκτες οι οποίοι θα είναι ικανοί να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα μας και φυσικά τις Εθνικές ομάδες», ανακοίνωσε σχετικά ο σύλλογος.

No comments