Πρεμιέρα για την φιλόδοξη και ενισχυμένη ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρεμιέρα για την φιλόδοξη και ενισχυμένη ΑΕΚ


Η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ ξεκινά απόψε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με την πρώτη προπόνηση στις 19:00 στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, με φιλοδοξίες ώστε να πετύχει την διατήρηση των πρωτείων στην Ελλάδα αλλά και να φθάσει σε ευρωπαϊκή διάκριση.
Η ενισχυμένη στις μεταγραφές ΑΕΚ, που έκανε πολύ δυνατές και στοχευμένες προσθήκες στο ρόστερ της με τους Ουγκάλντε, Μπάουερ, Ρέϊνα, Λέμος, Τζηρά, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, θα έχει ως προπονητή και πάλι τον Δημήτρη Δημητρούλια.
Ο διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ της ΑΕΚ και Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σταμάτης Παπασταμάτης, θα καλωσορίσει στο ξεκίνημα της καινούριας περιόδου τους παίκτες της Ενωσης και το διοικητικό-ιατρικό-τεχνικό τιμ, με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ, να σηματοδοτεί την αρχή της περιόδου 2020-2021, που στην ΑΕΚ θέλουν και ελπίζουν ότι θα είναι ανέφελη και επιτυχής.
Λόγω των μέτρων για την πανδημία, δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων στην προπόνηση, όπου θα πάρουν μέρος 19 παίκτες, οι :
 Βαγγέλης Αραμπατζής, Mίλαν Κοσάνοβιτς, Παναγιώτης Νικολαΐδης, Μπάμπης Δομπρής, Χριστόδουλος Μυλωνάς, Τάσος Παπαδιονυσίου, Χρήστος Κεδέρης, Mαρίν Μπουνέτα, Ιγκνάθιο Νάτσο Χιμένεθ, Ιγκνάθιο Μόγια Φλορίδο, Κριστιάν Ουγκάλντε, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέϊνα, Τόμας Μπάουερ, Δημήτρης Τζηράς, Γιάννης Καλόμοιρος, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Κωνσταντίνος Κοτσιώνης, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης.

No comments