Παραμένει στον Φαίακα Κέρκυρας ο Νάστος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμένει στον Φαίακα Κέρκυρας ο ΝάστοςΦαίακας Κέρκυρας και Θανάσης Νάστος θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση των Κερκυραίων:

"Καλή συνέχεια μαζί μας στο σπίτι σου Θανάση!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Θανάση Νάστο , ο οποίος θα είναι μέλος του δυναμικού της αντρικής του ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021!!!

Θανάσης Νάστος: " Άλλη μια χρονιά στο σπίτι μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που για ακόμη μια σαιζόν θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας - οικογένειας , που αγωνίζομαι από πολύ μικρή ηλικία και μου έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές ..!!!
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Νίκο Ριγανά ,τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Σπύρο Περούλη καθώς και στο Δ.Σ του συλλόγου για την υπέροχη προσπάθεια που κάνουν σε τόσο δύσκολους καιρούς καθώς και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Εύχομαι να έχουμε μια ανταγωνιστική χρόνια μακριά από τραυματισμούς με υγεία για όλους.
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον υπέροχο κόσμο μας που είναι πάντα στο πλευρό μας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για πολύ σύντομα ."

No comments