Τέσσερις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέσσερις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό


Τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων αθλητών του ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμη θα συνεχίσουν στον Πειραιά, ο 41χρονος διεθνής τερματοφύλακας, Κώστας Τσιλιμπάρης (φωτ.), ο 20χρονος διεθνής πίβοτ, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, ο 20χρονος διεθνής πλέι-μέικερ, Θοδωρής Δεληχρήστος και ο 20χρονος διεθνής γκολκίπερ από την Πολωνία, Μάρκο Τερλέτσκι.

Οι δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα του συλλόγου:
Τσιλιμπάρης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο. Νιώθω τυχερός που φοράω στο στήθος τον έφηβο και με υπερηφάνεια θα αγωνιστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για αυτά που επιτάσσει το ειδικό βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας».
Καραμπουρνιώτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωσή μου, μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους. Είναι η τέταρτη χρονιά μου στον σύλλογο και χρειάζεται υπομονή, πίστη και δουλειά ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου, όπως πάντα με κάθε τρόπο και ελπίζουμε να τον έχουμε όσο το δυνατόν συντομότερα μαζί μας στο γήπεδο. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».
Δεληχρήστος: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ ιδιαίτερα να επιστρέψουμε στο γήπεδο για την νέα χρονιά και να μπούμε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Εύχομαι, πέρα από όλα τα άλλα, να έχουμε μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς, με υγεία».
Τερλέτσκι: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ανήκω για άλλη μια χρονιά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

No comments