Σεμινάρια και πιστοποιήσεις, κυρίως, για προπονητές και διαιτητές στο πρώτο διαδικτυακό Συμπόσιο της IHF - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σεμινάρια και πιστοποιήσεις, κυρίως, για προπονητές και διαιτητές στο πρώτο διαδικτυακό Συμπόσιο της IHFΤο πρώτο διαδικτυακό Συμπόσιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας χάντμπολ θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως τις 25 Ιουλίου, και στο πλαίσιο αυτού έχουν προγραμματιστεί συνολικά 20 «ζωντανά» σεμινάρια, στα οποία θα είναι ομιλητές, μεταξύ άλλων, κορυφαίοι προπονητές, αλλά και σημαντικοί εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας.
Το συγκεκριμένο event σχεδιάστηκε, ώστε να παρέχει καθοδήγηση για θέματα που αφορούν στην προπόνηση και παράλληλα για να προσφέρει πιστοποιήσεις από την Διεθνή Ομοσπονδία, σε προπονητές, διαιτητές κ.ά. Αν και η συμμετοχή στο Συμπόσιο είναι επιτρεπτή για όλους τους ανθρώπους, που ενδιαφέρονται για το χάντμπολ, παγκοσμίως, η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε προπονητές και σε διαιτητές.
Η αγγλική έχει οριστεί ως η γλώσσα του Συμποσίου, ενώ τα Ισπανικά, τα Γαλλικά και τα Αραβικά αποτελούν, επίσης, επιλογές. Για την συμμετοχή απαιτείται εγγραφή στο «IHF Education Centre».
Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα (ημερομηνίες, ώρες, ομιλητές κτλ) του Συμποσίου, πατήστε εδώ.

No comments