Παρουσίασε τον Τόνι Χερόνα η αντίπαλος της Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2022, Σερβία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρουσίασε τον Τόνι Χερόνα η αντίπαλος της Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2022, Σερβία



Η εθνική ομάδα της Σερβίας (αντίπαλος της Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2022) παρουσίασε τον νέο της Ομοσπονδιακό τεχνικό, Τόνι Χερόνα, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής, κατά την παρουσίασή του:

«Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Πολλοί προπονητές θα ήταν ευτυχείς να έχουν την ευκαιρία να προπονούν παίκτες, όπως αυτούς που διαθέτει η Σερβία. Γνωρίζω ότι το άθλημα στη χώρα έχει μεγάλη ιστορία και ότι είναι μια εθνική ομάδα με σπουδαία παράδοση και αποτελέσματα. Είχα πάντα εξαιρετικές σχέσεις με τους Σέρβους παίκτες, με τους οποίους συνεργάστηκα. Μου αρέσει η νοοτροπία τους. Όταν ο Ντράγκαν (σ.σ. Σκρμπιτς) με κάλεσε πριν από δύο χρόνια, δεν υπήρχε η δυνατότητα  να συνεργαστώ, αλλά πάντα είχα στο μυαλό μου ,αυτό το σχέδιο».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Μίλησα με πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο με τους παίκτες. Με τους Περούνιτσιτς, Στάνιτς, Πέριτς και πολλούς άλλους. Μίλησα επίσης με παιδιά που ήταν μέλη της εθνικής ομάδας στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και με εκείνους που δεν ήταν.Η βάση όλων, όταν μπαίνω σε μια ομάδα είναι να κάνω μια καλή ανάλυση, επομένως χρειάζομαι πληροφορίες. Λόγω της τρέχουσας κατάστασης, είναι προφανές ότι δεν είναι δυνατόν να οργανωθεί προπόνηση.  Είναι επικίνδυνο. Θα οργανώσουμε πιθανώς κοινές διαδικτυακές συναντήσεις, στις οποίες θα αρχίσουμε να δουλεύουμε. Μιλάμε ακόμα για αυτούς που θα πλαισιώσουν την ομάδα».

Η Σερβία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του EURO 2022, μαζί με την Ισπανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα. Στην τελική φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.



Φωτό: Balkan- Handball


No comments