Η Πυλαία κινείται για, σίγουρα, έξι προσθήκες - Εννέα αθλητές έχουν ανανεώσει - Συζητήσεις με τους αδελφούς Τριανταφυλλίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Πυλαία κινείται για, σίγουρα, έξι προσθήκες - Εννέα αθλητές έχουν ανανεώσει - Συζητήσεις με τους αδελφούς Τριανταφυλλίδη



Στις θέσεις της περιφέρειας δίνει έμφαση η Πυλαία, καθώς εκεί έχει διαπιστωθεί πως η ομάδα «πονάει». Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του greekhandball.com, οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τρεις παίκτες, που θα ενισχύσουν το σύνολο στην περιφέρεια, ώστε στο ρόστερ να υπάρχουν, συνολικά, 4-5 αθλητές, που να αγωνίζονται σε αυτές τις θέσεις. Παράλληλα, πάντως, αναζητείται ένας δεξιός εξτρέμ, καθώς και 2 τερματοφύλακες, ενώ, εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα, ενδέχεται να αποκτηθεί και ακόμη ένας παίκτης. Επομένως, αθροιστικά, η Πυλαία θα ήθελε να αποκτήσει, σίγουρα, 6 αθλητές, μεταξύ των οποίων ίσως είναι παιδιά, που δεν αποκλείεται να μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών, ως πρωτοετείς φοιτητές, και οι περιπτώσεις των οποίων έχουν ήδη αξιολογηθεί.
Από το δυναμικό της τελευταίας σεζόν έχουν ανανεώσει 9 παίκτες και άμεσα πρόκειται να προχωρήσει η ομάδα σε ανακοίνωση των ονομάτων τους, είτε σταδιακά, είτε μαζικά. Επιπλέον, γίνονται συζητήσεις, για ανανέωση της συνεργασίας, με τους αδελφούς Δημήτρη (ανήκει στον Φίλιππο Βέροιας) και Τάσο (ελεύθερος) Τριανταφυλλίδη.
«Ανοιχτό» είναι, ακόμα, το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Μπάμπης Ανανιάδης, όπως άλλωστε έχουμε αναφέρει ξανά.

No comments