Συνεχίζει στη Δράμα ο Βάκκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνεχίζει στη Δράμα ο ΒάκκαςΣτη Δράμα συμφώνησε να συνεχίσει ο Λάμπρος Βάκκας, ο 26χρονος αθλητής, ο οποίος πρόκειται, έτσι, να ενισχύσει για ακόμη μία σεζόν την ομάδα της ομώνυμης πόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δράμας:

«Ο Λάμπρος Βάκκας συνεχίζει την αγωνιστική του παρουσία στον BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 και την νέα περίοδο, αφού αθλητής και σύλλογος τακτοποίησαν και τις τελευταίες εκκρεμότητες, ώστε να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Handball Premier.
O 26χρονος Ξανθιώτης αθλητής από το 2012 προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα με τρία διαλείμματα στην αθλητική του καριέρα σε Ξάνθη, Πυλαία και Ζαφειράκη. Είναι η τρίτη χρονιά που θα αγωνιστεί στην HP και είναι πολύτιμος ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ανακηρύχτηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου εφηβικού Πρωταθλήματος του 2012 καλύτερος αμυντικός, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πρόκειται για τον αθλητή, που όλοι αγαπούν στην Δράμα, αφού μόνο θετικά έχει κάποιος να πει γι' αυτόν. Την περσινή χρονιά έκανε καταπληκτικά παιχνίδια στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες της ομάδας στον δεύτερο γύρο.
Λάμπρο η αθλητική σου οικογένεια είναι χαρούμενη για την παραμονή σου».

No comments