Στο δυναμικό του Φιλίππου Βέροιας ο Μάριος Κατικαρίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο δυναμικό του Φιλίππου Βέροιας ο Μάριος Κατικαρίδης


Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάριο Κατικαρίδη, ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας και ειδικός συνεργάτης στα τμήματα υποδομής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Κατικαρίδη Μάριο ως προπονητή φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδος και ειδικό συνεργάτη - προπονητή στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Ο κ. Κατικαρίδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την χειροσφαίριση. Κατέχει δίπλωμα προπονητή Handball Α' κατηγορίας, καθώς και UEFA A' στο ποδόσφαιρο. Από το 2001 προπονεί επαγγελματικές ομάδες ως προπονητής φυσικής κατάστασης, καθώς και ερασιτεχνικές ομάδες ως πρώτος και δεύτερος προπονητής. Διετέλεσε τεχνικός Διευθυντής ακαδημιών, συνεργαζόμενες με διακεκριμένες Π.Α.Ε της Super League.
Είναι εξειδικευμένος στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, καθώς συνεργάζεται με διακεκριμένους εργοφυσιολόγους, όπως επίσης και στην επανένταξη αθλητών καθώς συνεργάζεται με καταξιωμένους ορθοπεδικούς.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο στην προπονητική, όσο και στην βελτιστοποίηση της φυσικής κατάστασης σε επαγγελματικό επίπεδο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Μάριε, η οικογένεια του Φιλίππου σε καλοσωρίζει και σου εύχεται καλή επιτυχία στο έργο σου".

No comments