Υπαρκτές οι δυσκολίες, σταθερή η διάθεση για να γυρίσει σε δράση ( και ) στις Γυναίκες ο Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υπαρκτές οι δυσκολίες, σταθερή η διάθεση για να γυρίσει σε δράση ( και ) στις Γυναίκες ο Φίλιππος Βέροιας

Σε διερευνητικό στάδιο βρίσκονται οι επαφές και οι διαδικασίες για την επαναδραστηριοποίηση της Γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας.
Η νέα διοίκηση του συλλόγου, με την ανάληψη των καθηκόντων της, τοποθετήθηκε υπέρ της συμμετοχής του Φιλίππου στην Α2 Εθνική, όπου αυτομάτως βρέθηκε μετά την άρνηση παρουσίας στη φετινή σεζόν στην Α1.
Παρά τις, ουσιώδεις, αντικειμενικές δυσκολίες, ο Φίλιππος είναι σε αναζήτηση προπονητή αλλά και 3-4 έμπειρων αθλητριών οι οποίες θα μπορούσαν να στηρίξουν την προσπάθεια αναγέννησης, ώστε να είναι περισσότερο ευπρόσωπη όσο και ανταγωνιστική η πορεία της ομάδας, που σε άλλη περίπτωση θα χρειασθεί να βασισθεί μόνο σε Νεάνιδες και Κορασίδες.
Κάθε ενδεχόμενο είναι πιθανό, ωστόσο, δεν αμφισβητούνται η καλή και ισχυρή διάθεση όπως και ο προσανατολισμός για την εκπροσώπηση του Φιλίππου και στο επίπεδο των Εθνικών Κατηγοριών στο χάντμπολ γυναικών στη νέα σεζόν.


No comments