Αλλαγή σκηνικού στον ΠΑΟΚ, έφορος ( και ) στους Ανδρες ο Χασεκίδης, Γενικός Αρχηγός ο Πετρίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλλαγή σκηνικού στον ΠΑΟΚ, έφορος ( και ) στους Ανδρες ο Χασεκίδης, Γενικός Αρχηγός ο Πετρίδης

Ο Δημήτρης Χασεκίδης αναλαμβάνει, πλέον, καθήκοντα εφόρου όχι μόνο στη γυναικεία, αλλά και στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μετά από απόφαση που πάρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Θανάση Κατσαρή, τους Αντιπροέδρους Δημοκράτη Παπαδόπουλο και Αλκιβιάδης Ησαϊάδη, τον Γενικό Γραμματέα Θανάση Καπετανάκη, το διοικητικό μέλος Ακη Μπεκιάρη και τον απερχόμενο έφορο Γρηγόρη Πετρίδη που συγκάλεσε αυτή την σύσκεψη.
Στη συνάντηση, ο κ. Πετρίδης, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στο άθλημα, πρότεινε την ανάληψη της εφορείας του τμήματος από τον κ. Χασεκίδη, που δέχθηκε την ενεργοποίηση του και στους Ανδρες του ΠΑΟΚ.
Ο Γρηγόρης Πετρίδης, πλέον, αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού των τμημάτων χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ώστε να προσφέρει σε άλλο ρόλο, με την εμπειρία του.
Αμέσως μετά τον ορισμό του ως Έφορος και του χάντμπολ ανδρών, ο κ. Χασεκίδης, ο οποίος θα έχει απόλυτα ενεργό ρόλο και στα δύο τμήματα, σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του greekhandball.com με εξασφαλισμένη υποστήριξη ώστε να είναι ανταγωνιστική η παρουσία τους, δήλωσε στο acpaok.gr:
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και τον κ. Πετρίδη για την τιμητική του πρόταση προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω το παν για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης».

No comments