Η Βέροια 2017 ανανέωσε με την Βασιλειάδου - Ακολουθούν συζητήσεις, μεταξύ άλλων, με τέσσερις παίκτριες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Βέροια 2017 ανανέωσε με την Βασιλειάδου - Ακολουθούν συζητήσεις, μεταξύ άλλων, με τέσσερις παίκτριες
Σε συμφωνία με την Αθηνά Βασιλειάδου έφτασε, κατά πληροφορίες του greekhandball.com, η Βέροια 2017 και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν, έτσι, να συνεργάζονται και την νέα σεζόν. Η 34χρονη διεθνής αριστερή εξτρέμ θα παραμείνει στην ομάδα της Ημαθίας, με την οποία αγωνίστηκε, κατά την διάρκεια της τελευταίας περιόδου, στο Τσάλεντζ Καπ.
Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται να γίνουν συζητήσεις, μεταξύ άλλων αθλητριών, με την Τζούρισιτς, την Μάστακα, την Μπάσμα και την Τσαουσίδου. Πρόθεση των υπευθύνων της Βέροιας είναι να διατηρηθεί ο «κορμός» του συνόλου και γι' αυτό υπάρχει η διάθεση, από την πλευρά της ομάδας, να συνεχίσουν οι τέσσερις προαναφερθείσες παίκτριες.
Επιπλέον, η Βέροια 2017 πρόκειται να ενισχυθεί, με μεταγραφές, με σκοπό, όπως τονίζεται από επικεφαλής της, «να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα».
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται, ακόμα, να υπάρξουν συμφωνίες με γιατρό, φυσιοθεραπευτή και προπονητή τερματοφυλάκων.

No comments