Τηλεδιάσκεψη ΣΥΠΧΕ με τους προπονητές της Handball Premier- Σκάρλος: "Νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τηλεδιάσκεψη ΣΥΠΧΕ με τους προπονητές της Handball Premier- Σκάρλος: "Νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα"



Τηλεδιάσκεψη με τους τεχνικούς των ομάδων της Handball Premier, πραγματοποίησε χθες (5/5) ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ), η οποία είχε διάρκεια δυόμιση ωρών. Στη διαδικτυακή συνάντηση πήραν μέρος οι τεχνικοί των ομάδων του πρωταθλήματος, το Δ.Σ. του συνδέσμου, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης και ο τεχνικός συντονιστής της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Μάντζος. Στη χθεσινή (5/5) συζήτηση θίχτηκαν θέματα αναφορικά με την μεγάλη αποχή των ομάδων από τις προπονήσεις, αλλά και σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μεταξύ των ομιλητών, εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός ότι η περίοδος προετοιμασίας σε κλειστούς αθλητικούς χώρους, η οποία έχει προταθεί από την Ομοσπονδία (σ.σ. 25/5 -10/6) , δεν είναι επαρκής, ενώ παράλληλα δεν θα μπορεί να γίνει με ασφαλή τρόπο η επιστροφή των παικτών στην αθλητική "καθημερινότητά" τους. Ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ, Δημήτρης Σκάρλος, με δηλώσεις που παραχώρησε στο greekhandball.com, επεσήμανε ότι ο σύνδεσμος θα αποκρυσταλλώσει ολοκληρωμένη άποψη την ερχόμενη εβδομάδα, αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους προπονητές όλων των εθνικών κατηγοριών του αθλήματος. Αναλυτικά είπε:

« Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τους προπονητές, σε μία συζήτηση που διήρκησε δυόμιση ώρες. Οι προβληματισμοί παραμένουν για τη συνέχεια και αφού πραγματοποιηθούν οι επόμενες συναντήσεις, θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλα τα μέλη και θα συνεχίσουμε τις τηλεδιασκέψεις για να αποκρυσταλλώσουμε μία θέση».




No comments