Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται με ανοιχτή επιστολή του προς την ΟΧΕ και ζητά διακοπή των πρωταθλημάτων ως μη γενόμενα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται με ανοιχτή επιστολή του προς την ΟΧΕ και ζητά διακοπή των πρωταθλημάτων ως μη γενόμεναΜε ανοιχτή επιστολή του προς την ΟΧΕ, ο ΠΑΟΚ επανέρχεται στο θέμα των πρωταθλημάτων και ζητά από την Ομοσπονδία την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων δίχως ανάδειξη πρωταθλητών, εκτιμώντας ότι αυτά πρέπει να θεωρηθούν ως μη γενόμενα :

'' Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μας, που απευθύναμε προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, την οποία κοινοποιήσαμε και προς την ΟΧΕ, σας αποστέλλουμε αυτή, λαμβάνοντας υπόψη τις επιλεκτικές διαρροές προς μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ασχολούνται με το χώρο της ελληνικής χειροσφαίρισης, τα οποία προαλείφουν ως βέβαιη τη διακοπή των πρωταθλημάτων, με παράλληλη ανακήρυξη "χάρτινων" πρωταθλητών.
Ο ΠΑΟΚ, έγκυρα και έγκαιρα, έκανε γνωστές τις θέσεις του, αιτιολογώντας αυτές στο ακέραιο.
Πρέπει την ώρα της επικείμενης συνεδρίασης, ο καθένας να τεθεί προ των ευθυνών του και να αποδείξετε ότι ο μικρός χώρος του ελληνικού χάντμπολ παραμένει ερασιτεχνικός, ρομαντικός και πάνω απ' όλα υγιής.
Να γίνει το ελληνικό χάντμπολ ο φωτεινός φάρος που θα φωτίσει τον ελληνικό αθλητισμό και, ιδιαίτερα, τον ερασιτεχνικό, αποφασίζοντας μία και καλή, ότι οι τίτλοι κρίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσα στα γήπεδα και όχι στα γραφεία.
Παρακαλούμε εσάς όλους μαζί, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, να πράξετε το αυτονόητο... Να διακόψετε τα πρωταθλήματα, προστατεύοντας την υγεία των αθλητών και παράλληλα να αποφασίσετε αυτά ως μη γενόμενα, εξορκίζοντας την "κατάρα" των "χάρτινων" Πρωταθλητών.
Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί έναν τίτλο, αυτόν του πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Α1 Κατηγορίας Γυναικών, αλλά αυτό μπαίνει σε δευτερεύουσα μοίρα μπροστά στα αθλητικά ιδανικά.
Καλούμε τον αξιότιμο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γκαντή να γίνει ο πρωτεργάτης αυτής της κίνησης.
Ιδιαίτερα, απευθυνόμαστε στους συντοπίτες μας Μακεδόνες κκ. Κωνσταντίνο Βιολιτζή, Γεώργιο Φύκατα, Δημήτριο Σαουλίδη, Θωμά Μουμτζιδέλλη, Στέργιο Διαμάντη, Ιωάννη Στρατάκη και Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.
Καλούμε την πρωτοπόρο ομάδα της Handball Premier, την ομάδα της ΑΕΚ, από κοινού μαζί μας, να αποδεχθεί το μη ορισμό χάρτινων πρωταθλητών.
Είμαστε σίγουροι ότι με αυτή τη μικρή σας κίνηση, ο χώρος του χάντμπολ θα μεγαλώσει απεριόριστα στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων.
Ας αποφασίσουμε όλοι μαζί για μία ενιαία στάση και απόφαση τόσο στο πρωτάθλημα ανδρών όσο και στο πρωτάθλημα γυναικών!
Διακοπή πρωταθλημάτων και μη ορισμός πρωταθλητών τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες!

Υ.Γ. 1: Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, δικαιωνόμαστε για όσα σας αναφέραμε στην πρώτη μας επιστολή''.

No comments