Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των διαλέξεων του «AC PAOK Education» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των διαλέξεων του «AC PAOK Education»




Χθες (16/05), με διπλή διάλεξη στο «AC PAOK Education» ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του συγκεκριμένου προγράμματος του Δικεφάλου του Βορρά.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου των Θεσσαλονικέων: «Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διπλή διάλεξη του Σαββάτου 16 Μαΐου στο «AC PAOK Education». Με τις διαλέξεις να είναι «Sold-Out» όσον αφορά στην δήλωση των αιτήσεων, οι Ιορδάνης Δουρβανίδης και Κώστας Καραγιαννόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μεταδίδοντας τις γνώσεις τους.
Η ολοκλήρωση των δύο διαλέξεων σήμανε και την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου στο «AC PAOK Education». Από τις 3 Μαΐου, που έκανε την εμφάνισή του με εισηγητή τον Γιώργο Βακάλη, η στήριξη του κόσμου ήταν καταπληκτική.
Γεγονός πως όλες οι διαλέξεις στο «AC PAOK Education» ήταν «Sold-Out»!
Η ομάδα του προγράμματος ευχαριστεί τους εισηγητές, Γιώργο Βαβέτση, Ιορδάνη Δουρβανίδη και Κώστα Καραγιαννόπουλο, για την εξαιρετική δουλειά τους, αλλά βεβαίως και για την αποδοχή τους στο νέο αυτό εγχείρημα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.
Φυσικά, το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή το «AC PAOK Education». Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στον δεύτερο κύκλο διαλέξεων!».

No comments