"Έφυγε" ο 34χρονος διαιτητής, Τιάγκο Μαρκές Ντα Σίλβα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Έφυγε" ο 34χρονος διαιτητής, Τιάγκο Μαρκές Ντα Σίλβα


Η Παγκόσμια Ομοσπονδία χάντμπολ θρηνεί την απώλεια του Βραζιλιάνου διαιτητή, Τιάγκο Μάρκες Ντα Σίλβα. Ο εκλιπών ήταν μόλις 34 ετών, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής. Tον Ιούνιο του 2019 πήρε το σήμα της IHF, περνώντας με επιτυχία το σχετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης (GRTP).  Ο συνεργάτης του, Ντανιέλ Μαγκαλές, συντετριμμένος από τον θάνατό του, δήλωσε:

"Αγαπούσε αυτό που έκανε και μας άρεσε το γεγονός ότι ήμασταν διαιτητικό ζευγάρι. Έχασα τον αδερφό και τον φίλο μου, όχι απλά τον παρτενέρ μου στα γήπεδα. Είναι δύσκολο να βρεθεί διαιτητής, τόσο ταπεινός αλλά και τόσο χαρούμενος με αυτό που κάνει. Δούλεψε πολύ σκληρά για να πετύχει το όνειρό του και να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση, αλλά τις τελευταίες ημέρες κατάλαβα πόσο πολύ αγαπήθηκε από τόσους φίλους του χάντμπολ".

Ο εκλιπών κηδεύτηκε με τη διαιτητική στολή του, ενώ τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο Πρόεδρος της IHF, Xασάν Μουσταφά:

"Εκ μέρους όλων των μελών της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος Χασάν Μουσταφά θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Τιάγκο Μαρκές Ντα Σίλβα και σε όλους στη Ομοσπονδία Χάντμπολ της Βραζιλίας και της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής".

No comments