«Λαβώθηκε», ξανά, ο 22χρονος Νορβηγός, παίκτης της Φλένσμπουργκ, Ροντ, που αποδεικνύεται... εύθραυστος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Λαβώθηκε», ξανά, ο 22χρονος Νορβηγός, παίκτης της Φλένσμπουργκ, Ροντ, που αποδεικνύεται... εύθραυστος



Η ατυχία «χτύπησε» ξανά την πόρτα του -επιρρεπή στους τραυματισμούς- 22χρονου Νορβηγού, μέλους της Εθνικής ομάδας της χώρας του, Μάγκνους Αμπέλβικ Ροντ, ο οποίος αγωνίζεται στην γερμανική, Μπουντεσλίγκα, για λογαριασμό της Φλένσμπουργκ (σ.σ. μαζί της κατέκτησε δύο διαδοχικά Πρωταθλήματα τις σεζόν 2017-18, 2018-19). 
Συγκεκριμένα, ο Ροντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί τον Ιανουάριο, σε αγώνα Πρωταθλήματος, επέστρεφε σταδιακά σε ρυθμούς προπόνησης, όμως τραυματίστηκε και πάλι, στο δεξί του πόδι. «Ένιωσα τον ίδιο πόντο. Οι γιατροί δεν γνωρίζουν, ακόμα, αν πρόκειται για κάταγμα ή για κάτι πιο ήπιο. Αναμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής», τόνισε σε δηλώσεις του ο Ροντ. Συμπλήρωσε, επιπλέον: «Πίστευα πως ακολουθούσα κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών, οπότε μού φαίνεται περίεργο το γεγονός πως τραυματίστηκα ξανά. Το μόνο θετικό είναι ότι θα έχω περισσότερο χρόνο για αποκατάσταση, λόγω της διακοπής των Πρωταθλημάτων. Ευτυχώς, ο τραυματισμός δεν είναι περισσότερο σοβαρός».
Σημειώνεται πως ο Ροντ είχε και στο παρελθόν αρκετούς τραυματισμούς, μεταξύ άλλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Euro.

No comments