«Άκαρπες», προς το παρόν, οι συζητήσεις της Βέροιας 2017 με τον προπονητή από την Handball Premier, που πήρε νέα παράταση και διεκδικείται από ανδρική ομάδα της βόρειας Ελλάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Άκαρπες», προς το παρόν, οι συζητήσεις της Βέροιας 2017 με τον προπονητή από την Handball Premier, που πήρε νέα παράταση και διεκδικείται από ανδρική ομάδα της βόρειας ΕλλάδαςΣχεδόν δύο ώρες διήρκεσε η χθεσινή (13/05) συζήτηση του αφεντικού της Βέροιας 2017, Γιάννη Χασιώτη με τον βοηθό προπονητή ομάδας της Handball Premier, ο οποίος είναι στο... στόχαστρο των Ημαθιωτών.
Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, συμφωνία δεν έχει προκύψει, τουλάχιστον προς το παρόν, και ο τεχνικός ζήτησε νέα παράταση έως και την Δευτέρα (18/05), ώστε να δώσει, ενδεχομένως, την τελική του απάντηση. Ο ίδιος διεκδικείται από ανδρική ομάδα της βόρειας Ελλάδας, ενώ παράλληλα φαίνεται πως διαπραγματεύεται με το σωματείο, στο οποίο ανήκει. Υπεύθυνοι της Βέροιας 2017, πάντως, διαρρέουν πως έχουν εναλλακτική λύση, επίσης άνδρα προπονητή.
Αύριο (15/05) το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των μελών της διοίκησης.

No comments