Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 18η προπονητική τηλεσυνεδρία των προεθνικών Παίδων και Κορασίδων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 18η προπονητική τηλεσυνεδρία των προεθνικών Παίδων και Κορασίδων


Με τη συμμετοχή 65 αθλητών και αθλητριών πραγματοποιήθηκε χθες (13/5) η 18η τηλεσυνεδρία των προεθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων. Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή (15/5). Ακολουθεί η ανακοίνωση του τμήματος Αθλητικής Αριστείας – «Sports Excellence» :

"Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 18η διαδικτυακή συνάντηση για το άθλημα της Χειροσφαίρισης σήμερα στις  13 Μαΐου 2020. Συνολικά, συμμετείχαν 65 άτομα αθλητές/τριες της εθνικής ομάδας Παίδων και Κορασίδων καθώς και οι ομοσπονδιακοί προπονητές.

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα μυϊκής αντοχής από την Ελισάβετ Βελέντζα και στο δεύτερο μέρος του μαθήματος ο Διευθυντής του Sports Excellence, κ. Χάρης Τσολάκης. Παρουσίασε αερόβιες προτάσεις για προπονήσεις εκτός σπιτιού και εν συνεχεία εκτελέστηκε συνδυαστική προπόνηση μυϊκής ισχύος.

Επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι διαδικτυακές συναντήσεις αποτελούν πρωτοβουλία του τμήματος Αθλητικής Αριστείας – «Sports Excellence» με τις συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες των Εθνικών Ομάδων με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος".

No comments